lørdag 5. april 2014

5. april 2014 

En uke nærmere innflytting.....

Godt i gang med nye snekkere, og det går berre godt. :-)
Litt småplunder blir det jo når en blir kastet inn i et prosjekt som er godt i gang, men de takler det som dukker opp etter hvert på en utmerket måte.
 
 
 
 
 
 

Denne uka er sentralstøvsuger montert og siste rest av isolering av yttervegger og tak er fullført. Utlekting av tak og yttervegger er også på det nærmeste fullført, så det er like før det er klart for at elektriker og rørlegger kan begynne å montere det som skal skjules i vegger og tak.Deleveggene/ rominndelinga er på plass i andre etasje og påbegynt i første.Noen bekymrede røster lurer på hvordan tak og vindusvask skal la seg gjennomføre på bad/soverom.....
Det meste lar seg vel løse, bare en har nok lys og god utsikt! :-)Noen problemstillinger dukker opp under veis.......f eks et teknisk rom som i teorien skal være stort nok, men det viser seg at det vil bli litt trøblete å få kabalen til å gå opp i praksis....
Løsninger er lansert, og det vil bli bestemt hvordan på tirsdag morgen.Noen er noe over gjennomsnitt interessert i interiør, materialvalg og farger......og det er bra!
Nedenfor er det prøver av gulvflis, innredninger og benkplate på kjøkkenet. Grå underskap, hvite høgskap......gulvflis nederst....:-)


 
 
 
 
 
 
Det har blitt tid til en siste gjennomgang av hva som skal på gulv, vegger og tak med Nordbohus i løpet av uka.
 
Detaljene for el-installasjon er også snart ferdig prosjektert.
 
Valg av gulv og veggflis begynner også å komme på plass....
 
Interiør-sjæfen får alle detaljer på plass med ei stødig hånd! :-)
 
 

God hælg!Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar